Дома| Вести| Контакт| Кошничка|Македонски [ + ]
Дома  |  Вести

ОДЛИЧЈА-СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ-ВАЖНО//ДОПОЛНА

Почитувани колеги од средното образование
Повелете на Машински факултет, во кабинетот на А.Малчески да ги подигнете вашите дипломи, пофалници, сертификати. Подигањето можете да го направите секој
ВТОРНИК  од   12:30-13:30 часот
ЧЕТВРТОК од  12:30-13:30 часот
Подигањето може да го направи било кое полнолетно лице, од ваша доверба, кое ќе се евидентира со лична карта и потпиши соодветна изјава. 
Со почит 
Алекса Малчески
_____________________________________________________________________
ОДЛИЧЈА ОД ОПШТИНСКИ СРЕДНО
Во прилог се одличјата од општинскиот натпревар и тоа 
комисија за тестирање    види тука
комисија за приговори     види тука
комисија за прегледување    види тука
одговорни наставници     види тука
Со почит 
Алекса Малчески

23/05/2019

ОДЛИЧЈА ЗА СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ 2019

ПОЧИТУВАНИ КОЛЕГИ, НАТПРЕВАРУВАЧИ, ОЛИМПИЈЦИ
ВО прилог се соодветните документи кои вие треба да ги добиете во најкраток можен рок, а се однесуваат на натпреварите по математика во учебната 2018/2019 година. Очекуваме до 20.05.2019 година да интервенирате доколу е направен некој пропуст во приложените материјали. Останатите материјали кои се ваши одличја соодветно ќе ги приложиме(од општинскиот натпревар). 
сертификати ментори      види тука
дипломи-пофалници        види тука
сертифиати комисија за тестирање           види тука
сертификати комисија за прегледување   види тука
кенгур средно ментори     види тука
кенгур средно награди      вии тука
Очекуваме до 22.05 2019  година да интервенирате доколу е направен некој пропуст во приложените материјали. 

Со почит 
Алекса Малчески

19/05/2019

СВЕЧЕН ДЕН НА СММ во 2019 година

ПОЧИТУВАНИ ОЛИМПИЈЦИ
Имам чест даве поканам Вас, заедно со вашите блиски да присутвувате на свеченото доделување на медаљите од ЕМК и Македонската математичка олимпијада 2019 година. Истото ќе се случи на ден 26.05.2019 година на Машинскиот факултет Скопје со поеток во 10:00 часот. Ве замолуваме да присуствувате на овој свечен чин. 
Со почит 
Алекса Малчески

15/05/2019

ЈУНИОРСКА МАКЕДОНСКА МАТЕМАТИЧКА ОЛИМПИЈАДА 2019

ПОЧИТУВАНИ КОЛЕГИ, ОЛИМИЈЦИ НА МАКЕДОНИЈА
Ве известувам дека ЈММО 2019 ќе се одржи на 26.05.2019(недела) со почеток во 09:30 часот. Место на одржување е МФС(Машински факултет Скопје). Се замолуваат сите поканети кандидати да бидат присутни во 09:00 часот заради уредно сместување и почеток на олимпијадата. На ЈММО може да учествуваат и сите кандидати кои ги исполнуваат условите за учество на истата. 
листа на учесници    види тука
писмо покана            види тука
Со почит
Алекса Малчески
______________________________________________________________________
ПОЧИТУВАНИ КОЛЕГИ
Денаска убав ден. Државен натпревар за учениците од основното образование, избор на екипа за ИМО 2019 и најважно за вас, додлеување на ОДЛИЧЈА ОД ОВОГОДИШНИОТ СИСТЕМ НА НАТПРЕВАРИ. Во текот на една недела се изготвија преку 30000 документи кои се материјален израз за вашиот ангажман во оваа учебна година (се однесува само за основното образование). Во текот на одржување на натпреварот можете да ги подигнете на МФС-СКОПЈЕ. 
Во случај да не го сторите тоа, истите можете да ги подигнете во текот на мај месец и тоа, секој вторник од 12:00 до 13:00 часот, и секој четврток исто од 12:00 до 13:00 часот на МФС. 
Со почит
Алекса Малчески

16/05/2019

Страни: <12345> Last ›

Зачленете се и добивајте вести за сите нови книги и списанија.

Бидете секогаш информирани.